به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"فرهاد عابدي\" در نشست معاونان، رؤسا و مديران سازمان ميراث فرهنگي توضيح داد: ارتقاي سهم صادرات غيرنفتي، شناخت سليقه و رفتار مصرف‌کنندگان خارج از کشور و منطبق کردن کيفيت توليد با سليقه مشتري از ديگر برنامه‌هاي اين اداره است.

وي افزود: حمايت از توليدکنندگان واجد شرايط به منظور افزايش کيفيت محصولات، افزايش سهم صنايع‌دستي در مجموعه صادرکنندگان نمونه کشور و تخصيص کدهاي رقمي به اقلام صنايع‌دستي به‌منظور دستيابي به آمار دقيق صادرات در برنامه‌هاي بلندمدت اين اداره گنجانده شده است.

مديرکل اداره حمايت از توليد و بازرگاني با بيان اينکه برنامه‌ها با هدف افزايش ميزان صادرات صنايع‌دستي انجام مي‌شود، گفت: براي رسيدن به اين هدف 4000 ميليون ريال هزينه مي‌کنيم.

عابدي برنامه‌هاي دفتر حمايت از توليد و بازرگاني را به بخش تقسيم کرد و گفت: فناوري اطلاعات، نمايشگاه‌ها، بازارچه‌ها، صادرات، دستورالعمل و حمايت ازجمله اين بخش‌هاست.

وي ساماندهي نظام حمايت از هنرمندان، صنعتگران و شاغل مرتبط با صنايع‌دستي را از ديگر برنامه‌هاي اين اداره عنوان کرد و گفت: در نظر داريم در مدت زمان کوتاهي به اهداف اين طرح که حفظ اشتغال موجود، اعتمادسازي، ارتقاي سطح درآمد صنعتگران و توسعه اشتغال مولد است، دست يابيم.

عابدي تصريح کرد: پيگيري پيشنهاد طرح بيمه خود اشتغالي صنعتگران صنايع‌دستي مصوبه هيأت دولت براي پايدار شدن معافيت مالياتي تمام کارگاه‌هاي صنايع‌دستي زير 5 نفر نيز از ديگر برنامه‌هاي اين اداره است.

وي از انعقاد تفاهمنامه با سازمان‌هاي بازرگاني، گمرک و پست خبر داد و گفت: با انعقاد اين تفاهمنامه ارسال محصولات توليدي در داخل و خارج از کشور مبني بر اعمال تعرفه‌هاي ترجيهي و ايجاد تسهيلات تسريع مي‌شود.

عابدي به روان‌سازي ارتباط ميان مسئولان دستگاه‌هاي اجرايي شاغلان در صنايع‌دستي اشاره کرد و افزود: در نظر داريم آمار و براي افزايش سهم تسهيلات دولتي کم‌بهره اطلاعات مستندي را به استان‌هاي سراسر کشور ارائه کنيم.

M/113


انتهای پیام/

کد خبر 1386052848